​BEBEĞİMLE DANS

2 Ay (8 Hafta) – 2 Yaş
Dans Atölyesi

Eğitmen: Irmak Altınbulak
Dans eden bebeklerin, dans ritimleriyle sakinleştikleri ve daha sağlıklı bir büyüme gösterdikleri öne sürülmektedir. Toplamda 40 dakika süren dersler salsa, cha cha cha, oryantal, boogie, twist, bale, rock’n roll gibi danslardan oluşan keyifli rutinler içermektedir. Her bir dans türüne ayrı kareografiler mevcuttur ve bunların tamamı bebek anatomisi ve annenin hamilelik sonrası vücudu göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Dersler dansla büyüyen bireyler yetiştirmeyi, dansın iyileştirici gücünü dünyaya yaymayı hedefler. Annenin ergonomik bir taşıyıcı kullanması önemli ve gereklidir.

Katılacak öğrenci sayısı; 12 anne ve 12 bebek ile sınırlıdır.
Annenin ergonomik bir taşıyıcı kullanması önemli ve gereklidir.
Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, www.hkckm.kadikoy.bel.tr internet adresinden online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz. Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.