BİR MASAL YAZ CANLANSIN

28 Ekim Çarşamba 19.00 / 9-11 Yaş
Yer: Online

Eğitmen: Serap Özcan
Masallar çocuğun hayal gücünün farklılaşmasına, ufkunun genişlemesine yardımcı olur. Çocuğun kelime hazinesinin zenginleşmesine, yeni kavramlar öğrenilmesine ve neden-sonuç ilişkisi kurmasına katkı sağlar. İşte bütün bunlardan yola çıkarak bir masal diyarı oluşturmanın keyfini yaşamak için buluşuyoruz. Özgürce kahramanlar, yeni karakterler, mekanlar ve olaylar hayal edip ortak bir masal yazarak renkli dünyalar oluşturuyoruz. Masal kahramanlarımızı canlandırmanın keyfini yaşıyoruz.
Atölye süresi: 1 Ders.
Ders sırasında katılımcının yanında bulundurması gereken materyaller: Kağıt, kalem, boya, renkli karton.
Katılım rezervasyonludur, atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, hkckm.kadikoy.bel.tr adresi üzerinden, online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

**Ücretsiz