Bilet Satın Al

Kadıköy  Belediyesi, ASSITEJ Türkiye Merkezi,
Kadıköy  Tiyatrolar Platformu Çocuk Birimi
20 Mart 16.00

Moderatör; Dr. Öğr. Üyesi Bülent Sezgin (ASSITEJ YK üyesi, MİMESİS              Dergisi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu/Drama Bölüm Editörü)
Konuşmacılar: Prof. Dr. Tülin Sağlam (ASSITEJ Genç Sahne Yönetmen), Deniz Yeşil Mavi              (İBBŞT Çocuk Eğitim Birimi Sorumlusu, Oyuncu), Alper Baytekin (DasDas Primat Atölye, Yönetmen, Oyuncu, ASSITEJ ve KTP Çocuk Birimi Üyesi) Aysel Yıldırım ve İlker Yasin Keskin   (Tiyatro Boğaziçi), Hakan Polacanlı ( QPerformans Yönetmen, ASSITEJ ve KTP Çocuk Birimi Üyesi)
Kadıköy Belediyesi, ASSITEJ Türkiye Merkezi, Kadıköy Tiyatro Platformu Çocuk Birimi işbirliği ile 20 Mart Dünya Gençlik ve Çocuk Tiyatro Günün’nde “ Çağdaş Çocuk Tiyatrosu’nda Yönetmelik” konulu panelimize davetlisiniz.

Ücretsiz