HABERDAR

15.00 / 12-14 Yaş
Dans Atölyesi

Eğitmenler: Öğr. Gör. Uğur Cabiroğlu, Öğr. Gör. Can Yılmaz
MSGSÜ Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğretmenlerinin yürüteceği, çocuk katılımcılar için üç ay sürecek eğitimde amacımız, çocukların düzgün ve doğru bir şekilde arkadaşlarına, sosyal çevrelerine ve tiyatroya uyum sağlamaları, tiyatronun ne demek olduğunu; sahne, dekor, kostüm, ve seyirci dinamiklerinin kavranıp, drama , doğaçlama ve çocuklar için oynanan küçük oyunlarla tiyatro sanatının tatbikini öğrenme ve bunu sahne üzerinde deneyimleme; ses, beden ve diksiyon hakkında bilgilenip tüm bu süreçte öğrenilen bilgiler ışığında, kendi yaratımları ve bizlerin de desteğiyle çıkardıkları bir oyunu seyirciyle buluşturması hedeflenmektedir.

Katılacak öğrenci sayısı; 20 kişi ile sınırlıdır.
Atölye tarihinden beş gün öncesinden itibaren 0216 357 28 37 numaralı telefondan kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.
Atölye için 12 hafta devam zorunluluğu vardır.

Ücretsiz