​FİLM YAPIMI ATÖLYESİ

10, 17, 24 Şubat 13.00

Çok Amaçlı Salon

Eğitmen Hilal Gergin
Çocukların hayal dünyasından gerçeğe dönüştürebileceğimiz ne varsa açığa çıkarmak amacıyla yola çıkan atölyemiz, sinema diliyle çocukları tanıştırıp, bu sanatı kullanarak kendilerini ifade etmelerini hedefler. Film yapma keyfini alan katılımcılar, atölye çıktısı olarak ekiplerini kurarak bir film çekecekler. Çocuklar; kamera kullanmaktan story board çizmeye ve okumaya, aydınlatmadan kurgunun yaratıcılığına kadar birçok bilgiyi uygulamalı olarak alacaklardır. Ayrıca filmlerde kullanılan teknikler ve görsel seçimlerin nedenleri hakkında tartışmalar yapabilecek bilinçli bir seyirci olarak kursu tamamlamaları hedeflenmektedir.

Atölye tarihinden beş gün öncesinden itibaren 0216 357 28 37 numaralı telefondan kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
Atölye için 6 ders devam zorunluluğu vardır.