GİTAR ÇALMAYI ÖĞRENİYORUM

16.00 / 9-11 Yaş
Yer: Online

Eğitmen: Ebru Küçük
Önce, Klasik Gitar'ın bölümlerini (gövde, sap/klavye, baş vb…) öğrendikten sonra gitarın tutuş pozisyonu, sağ el ve sol el egzersizleri ile çalışmalarımıza başlıyoruz. Sonra, boş teller ve 1. pozisyondaki perdelerin nota isimlerini, notaların dizek üzerindeki yerlerini ve değerlerini öğreniyoruz. Bu temel bilgileri öğrendikten sonra kolay ve eğlenceli parçalarla eğitimimize devam ediyoruz.

Atölyeye devam zorunluluğu vardır. Atölye süresi: 12 Ders.
Ders sırasında katılımcının yanında bulundurması gereken materyaller: 9 ve 10 yaşındaki öğrenciler için 3/4 boyutunda klasik gitar, 10 yaş üzeri öğrenciler için standart boy klasik gitar; gitar ayaklığı ve müzik defteri.
Katılım rezervasyonludur, atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, hkckm.kadikoy.bel.tr adresi üzerinden, online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

**Ücretsiz