​GÜÇLÜ BEDEN İLE EGZERSİZ VE DANS ATÖLYESİ

8, 9, 10, 11, 12 Temmuz 12.00
Dans Atölyesi

Eğitmen: Tuğçe Toprak
Bedenimizi ne kadar tanıyoruz? En temel spor dallarından biri olan Jimnastik’in bedenimize katkıları nelerdir? Tüm bu soruların cevabını beden farkındalığımızı arttırarak keşfedeceğiz. Doğaçlama derslerinde bireysel ve grup çalışmalarıyla birbirimize, dans ederek hikayeler anlatacağız. Street Jazz ve Hip – Hop dans tarzlarıyla çok eğlenirken, beden koordinasyonumuzu geliştirip ekip ruhuyla dans etmenin önemini kavrayacağız. Etkinlik birbirini takip eden beş dersten oluşmaktadır. Dersler sırasıyla; Esneklik ve kuvvet, Jimnastik, Street Jazz, Doğaçlama ve Hip-Hop şeklinde gerçekleşecektir.

Atölyeye devam zorunluluğu vardır. Atölye süresi: 5 derstir.
Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, 0216 357 28 37 numaralı telefondan ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir.Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.