KİTAP KULÜBÜ

KİTAP KULÜBÜ
14.00 / 9-11 yaş

Moderatör: Tülin Sadıkoğlu
9-11 yaş grubundaki genç kitapsever arkadaşlarımızla birlikte Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’ndeki “Kitap Kulübü”nde, her ay, birlikte seçeceğimiz bir kitap üzerine sohbet edeceğiz. Böylelikle bir kitap kulübünün parçası olan çocuklar başka kitapseverlerle bir arada olmanın keyfini yaşayabilecekler. Yeni arkadaşlıklar kurabilecek, onlarla kitap üzerinden karşılıklı görüş alışverişinde bulunabilecekler. Bu, karşılıklı konuşma-tartışma kültürünü ve dil becerilerini geliştirme açısından da ayrıca zenginleştirici olacaktır.14 Nisan, Cumartesi günü saat 14.00’te kitap kulübümüzün ilk sohbetini çevirmen, editör Tülin Sadıkoğlu moderatörlüğünde, Roald Dahl’ın “Matilda” adlı romanı üzerine yapacağız.

Katılacak öğrenci sayısı; 10 Kişi ile sınırlıdır.

Atölye tarihinden beş gün öncesinde 0216 357 28 37 numaralı telefondan ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir.