YARATICI OKUMA ATÖLYESİ

20 Nisan 14.00
Çok Amaçlı Salon

Eğitmen: Gökçe Tuncer

6 Nisan 14.00: “Büyük Sözcük Fabrikası” kitabından yola çıkarak çocuklarla sözcüklerin yaşamımızdaki önemini konuşacak; seçme şansımız olsa hangi sözcükleri hayatımızda tutmak, hangileriniyse atmak isteyebileceğimizi tartışacağız. Etkinlik sonunda çocuklar kendi hayal dünyalarındaki sözcük fabrikalarını resmedecekler.

20 Nisan 14.00: “Mazhar Saka Kafesinden Uçtu” kitabından yola çıkarak çocuklarla sevgi, arkadaşlık ve özgürlük kavramlarını konuşup tartışacağız. Çocuklar arkadaş olmak istedikleri hayvanların neler olduğunu resmedecekler ve hayallerindeki özgürlük ormanlarını tarif edecekler.

Atölye tarihinden beş gün öncesinden itibaren 0216 357 28 37 numaralı telefondan kayıt yaptırmanız gerekmektedir.