HABERDAR

3-5 Yaş
Resim Atölyesi

Eğitmen: Eda Tomruk
Bizden önceki İnsanlar nasıl yaşamış? İcatlar nasıl ortaya çıkmış? Eskiden hayvanlar nasılmış? Tarihteki ilk yemek tarifi nedir? Cep telefonları yokken insanlar nasıl haberleşiyorlarmış? Çamur ne işe yarar? Bizden binlerce yıl önceki çocuklar nelerle oynuyorlardı, ilk oyuncaklar nasıldı? Sorular, sorular… Aklımızda ne çok soru var… Tüm bu soruların cevaplarını birlikte keşfetmeye ne dersiniz? Hazırsanız kemerlerinizi bağlayın! Çılgın Profesör Efelek, son icadı muhteşem zaman makinesiyle minik zaman kaşiflerini büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Katılacak öğrenci sayısı; 20 kişi ile sınırlıdır.
Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, www.hkckm.kadikoy.bel.tr internet adresinden online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.

Ücretsiz