Önemli Bilgiler

Merkezimizde 148 kişilik tiyatro salonu, 3 adet atölye bulunmaktadır.

ÖNEMLİ BİLGİLER:

*Ücretli etkinliklerin bilet satışı online satış kanallarından organizasyonlar tarafından yapılacaktır. Gişe hizmeti verilmeyecektir.

*Organizasyon tarafından farklı kanallarla satışa sunulan bilet fiyatlarından Kadıköy Belediyesi sorumlu tutulamaz.

*Bilet satışı ile ilgili organizasyondan doğacak her türlü aksaklıkta sorumluluk etkinlik sahibine aittir. Belediye yönetimi sorumlu tutulamaz.

*İçerik kısmında ücretsiz “*“ lı etkinlikler rezervasyonludur, etkinlik tarihinden beş gün öncesi itibarıyla; 0216 357 28 37 no’lu telefonu arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

*İçerik kısmında ücretsiz “**” lı atölyelere katılım rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibarıyla, hkckm.kadikoy.bel.tr adresi üzerinden, online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

*Devam zorunluluğu olan atölyelere iki kereden fazla mazeret belirtmeden gelmeyen katılımcı atölyeye devam edemez ve 2024-2025 sezonu boyunca başka bir çalışmaya kayıt yaptıramaz.

*Atölye çalışmaları çocuklarla interaktif olarak yapılmakta olup, ebeveynler kabul edilememektedir.
* Sanat Yönetmenliği gerekli gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilir.
*Etkinliğe gelmeden önce etkinlik ile ilgili güncel bilgiler ve değişiklikler için “hkckm.kadikoy.bel.tr” adresinden kontrol edilebilir.
*Etkinlik alanına etkinlikten 15 dakika önce gelinmesi önerilir.
*Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmaz, geç kalanlar 2. perdeyi izleyebilirler.
*Yasalar gereği kapalı alanlarda sigara içilmesi yasak olduğundan, kültür merkezimizde de
bu kural uygulanmaktadır.

*Ayrıntılı bilgi için 0216 357 28 37