ÇOCUK HAKLARI ATÖLYESİ

ÇOCUK HAKLARI ATÖLYESİ
22 Kasım 11.00
Büyük Salon, Resim, Dans Atölyesi ve Çok Amaçlı Salon

Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin çocukların anlayabileceği şekilde düzenlenmiş olan çocuk dostu versiyonu kapsamında gerçekleştirilecek olan atölyede; çocukların en önemli haklarından birisi olan “katılma hakkı” çerçevesinde çocuklarla birlikte çocuk hakları konusunda farkındalık sağlamak;  hakları ile ilgili duygu ve düşüncelerini, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak amaçlanıyor.
Atölye kapsamında "Farklılıklarımızla Benzeriz", "El Sıkışma Oyunu", "Müzikli Balonlar" gibi oyunlarla tanışma ve gruba ısınma etkinlikleri yapılacak. Bu etkinlikler sonrasında Çocuk Haklarını anlatan Animasyon Film Gösterimi ile birlikte çocukların da katılımıyla film hakkında konuşulacak.
Son olarak yine farklı gruplar ile müzik atölyesi yapılacak ve çocuklar hakları ile ilgili yazdıkları şarkı sözlerini besteleyerek sahnede söyleyecekler.

Katılacak öğrenci sayısı; 25 kişilik gruplar halinde yapılacaktır.
Atölye tarihinden beş gün öncesinde 0216 357 28 37 numaralı telefondan ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir.