Başkan Mesajı

Değerli çocuklar, değerli Kadıköylüler
 “Biz hepimiz önce küçük bir çocuktuk. Sonra büyüdük hepimiz çocuk olduk”*
 Çocuklarımızın zamanlarını verimli geçirecekleri, farklı etkinlik ve atölyelerle buluşacakları Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi, başlı başına çocuklarımız için tasarlandı.
 Ortak alanları, seyir koltukları, kafeterya menüleri, sergileme ekipmanları ve daha bir çok detayı çocuklara göre ve çocuk dostu yaklaşımla düzenlenen Çocuk Kültür Merkezi’miz, çocuklarımız yaşamlarına neşe katacak, onların yaratıcılıklarına ve hayallerine ilham verecek bir programla günün her saati yaşayan bir mekan olacaktır.
 Kadıköy Belediyesi; Çocuk Sanat Merkezi’nden Etüt ve Eğitim Merkezlerine, Karikatür Evi’nin atölyelerinden Çocuk Tiyatro Festivali’ne, Çocuk Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nden İlk Kütüphanem’e değin onlarca birim ve çalışma ile binlerce çocuğumuzla buluşuyor.
Yaşamın her alanında çocuklarla yan yana estek olan Kadıköy Belediyesi, çocuklarımızla büyüyor ve birlikte geleceğe yürüyor. Geleceğimiz olan çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakmak için çalışıyor.
Çocukların mutlu, özgür ve üretken olduğu bir Kadıköy hedefiyle hayata geçirdiğimiz etkinlik ve mekanlarımıza bir yenisini daha katmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.