Önemli Bilgiler

Merkezimizde 148 kişilik tiyatro salonu, 3 adet atölye bulunmaktadır.

ÖNEMLİ BİLGİLER:

*Ücretli etkinliklerin bilet satışı online satış kanallarından organizasyonlar tarafından yapılacaktır. Gişe hizmeti verilmeyecektir.

*Organizasyon tarafından farklı kanallarla satışa sunulan bilet fiyatlarından Kadıköy Belediyesi sorumlu tutulamaz.

*Bilet satışı ile ilgili organizasyondan doğacak her türlü aksaklıkta sorumluluk etkinlik sahibine aittir. Belediye yönetimi sorumlu tutulamaz.

* Pandemi döneminde İçişleri Bakanlığı’nın 06 Eylül 2021 itibariyle yayınladığı genelgeye istinaden etkinlik girişlerinde fotoğraflı kimlik kartı, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması ve en az iki doz aşı olunduğuna dair belge kontrolü yapılacaktır.
*Hayat Eve Sığar uygulamasından "Hes Kodunu Sorgula" menüsünden HES Kodunuzu sorguladığınızda "Kişinin aşı / Bağışıklık / Test verileri İçişleri Bakanlığı genelgesine UYGUNDUR." yanıtı çıkmıyorsa azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapıldıktan sonra etkinlik alanına girişi yapılacaktır.
*İçerik kısmında ücretsiz “*“ lı etkinlikler rezervasyonludur, etkinlik tarihinden beş gün öncesi itibarıyla; 0216 357 28 37 no’lu telefonu arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

*İçerik kısmında ücretsiz “**” lı atölyelere katılım rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibarıyla, hkckm.kadikoy.bel.tr adresi üzerinden, online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.
*Devam zorunluluğu olan atölyelere iki kereden fazla mazeret belirtmeden gelmeyen katılımcı atölyeye devam edemez ve 2021-2022 sezonu boyunca başka bir çalışmaya kayıt yaptıramaz.

*Atölye çalışmaları çocuklarla interaktif olarak yapılmakta olup, ebeveynler kabul edilememektedir.
* Sanat Yönetmenliği gerekli gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilir.
*Etkinliğe gelmeden önce etkinlik ile ilgili güncel bilgiler ve değişiklikler için “hkckm.kadikoy.bel.tr” adresinden kontrol edilebilir.
*Etkinlik alanına etkinlikten 15 dakika önce gelinmesi önerilir.
*Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmaz, geç kalanlar 2. perdeyi izleyebilirler.
*Yasalar gereği kapalı alanlarda sigara içilmesi yasak olduğundan, kültür merkezimizde de
bu kural uygulanmaktadır.

*Ayrıntılı bilgi için 0216 357 28 37