Bilet Satın Al

8-12 Yaş
Resim Atölyesi

Eğitmen: Gökçe Tuncer
Bir zamanlar Martin adında değişikliği hiç sevmeyen bir çocuk varmış. Martin, ailesiyle birlikte her şeyin tekdüze gittiği bir yerde yaşıyormuş. Bir gün Bay Flux diye bir adam çıkagelmiş. Bay Flux değişikliğin ne olduğunu bilmekle kalmaz değişikliğe bayılırmış. Çok geçmeden değişiklik, Bay Flux’ın bahçesinden sokağa taşmaya başlamış. Değişimsever Bay Flux kitabından yola çıkarak çocuklarla değişim kavramını konuşacak ve hayatta yapılabilecek ufak tefek değişikliklerin ne büyük güzellikler doğurabileceği üzerine bir drama çalışması yürüteceğiz.

Katılacak öğrenci sayısı; 10 Kişi ile sınırlıdır.
Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, www.hkckm.kadikoy.bel.tr internet adresinden online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.

Ücretsiz