Bilet Satın Al

11-14 Yaş
Çok Amaçlı Salon

Eğitmen: Toygar Kabaş
Atölye, güncel video hazırlama teknikleriyle, içinde bulunduğumuz dijital çağda, çocukların kendi videolarını üretmelerini öğretmeyi amaçlamaktadır. Çocukların hem kendilerini ifade etmelerini hem de yeni şeyler keşfedip bunları üretime dönüştürmeleri için elimizin altındaki teknolojileri daha anlamlı şekilde kullanmalarını hedeflemektedir. Katılımcıların videolarını çekmek ve çektikleri videoları kurgulamak için kendi telefon veya tabletlerini getirmeleri önemlidir. Atölye sonunda katılımcılar çektikleri görüntülerle kendi videolarını oluşturacaklardır.

Katılacak öğrenci sayısı; 12 kişi ile sınırlıdır.
Atölyeye devam zorunluluğu vardır. Atölye süresi: 4 derstir.
Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, www.hkckm.kadikoy.bel.tr internet adresinden online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz. Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.

Ücretsiz