ÖZGÜR ÇOCUK ATÖLYESİ

20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 Ocak

14.00 / 9-12 Yaş
Çok Amaçlı Salon

Eğitmen: Başak Keser, Fulya Sormaz Öğüt, Özlem Marangoz Aydın, Mehmet Karakelle, Sena Karadenizli, Oktay Özkan, Seran Demiral, Rozerin Binici, Deniz Arslan Hindioğlu, Veli Metin
Program, felsefenin sanatlarla desteklenerek çocukların çok yönlü uyarılmalarına, yeni perspektiflerle tanışmalarına, düşünce, sanat, performans ile kendilerini ifade etmelerine yönelik geliştirilmiştir. Felsefe ile sanatların buluşması üzerine kurulu program, yarıyıl tatili süresinde toplam 10 gün süreliğine uygulanır. Program kapsamındaki çalışmalar, atölye formatında yürütülür. Felsefe atölyesinde çeşitli konular tartışma konusu yapılır. Çocukların, felsefe atölyesinde tartışma konusu yapılan konu özelinde ilgili sanat alanının teknikleriyle üretim yapmaları amaçlanır.

Atölyeye devam zorunluluğu vardır. Atölye süresi: 10 derstir.Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, www.hkckm.kadikoy.bel.tr internet adresinden online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz. Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.