HABERDAR

12-14 Yaş
Büyük Salon

Eğitmen: Fevzi Çankaya
Öğrencinin ses sağlığında bir problem varsa bunun giderilmesi için terapi çalışması yapılır. Yoksa öğrenciye sesini doğru kullanma teknikleri egzersizler aracılığıyla öğretilirken, eş zamanlı olarak öğrencinin müziksel işitme ve duyum durumuna bağlı olarak, bu özelliklerinin gelişebileceği kulak egzersizleri yapılır. Sezonun geri kalan bölümünde öğrencinin ilerleyişine bağlı olarak sesin çıkış teknikleri farklı pozisyonlarda, öğrencinin ses rengi göz önünde bulundurularak, egzersizler aracılığıyla öğretilir. Öğrencinin söylemek istediği, sevdiği tarzlarda şarkıların repertuvarı yapılarak, öğrenciye şarkı söyleme teknikleri uygulamalı olarak gösterilir.
Katılacak öğrenci sayısı; 1 kişi ile sınırlıdır.
Atölyeye devam zorunluluğu vardır. Atölye süresi: 8 ders.
**Katılım rezervasyonludur, atölye tarihinden beş gün öncesi itibarıyla, hkckm.kadikoy.bel.tr adresi üzerinden, online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Ücretsiz