​“UÇAN MİNİ MİNİ KADIN” KİTABI İLE KİTAPTAN DRAMAYA

13 Ekim 14.00
Resim Atölyesi

Eğitmen: Gökçe Tuncer
Atölyemizde kitaptan bölümler okuyup çocuklarla kitaptaki konu ve kavramlar üzerine tartışıyor; yaratıcı dramanın bize sunduğu olanaklarla, kimi zaman oyunlar oynayarak, kimi zaman resimler yaparak, kimi zaman doğaçlamalar yoluyla çocukların hikayeyi bambaşka boyutlara taşımalarına tanık oluyoruz. Yaratıcı Drama eğitmeni Gökçe Tuncer, “Uçan Mini Mini Kadın” kitabından bölümler okuyarak çocuklarla özgürlük, sevgi, fedakarlık gibi kavramlar üzerine sohbet edecek ve bu kavramlarla ilgili çeşitli yaratıcı drama çalışmaları gerçekleştirecek.

Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, www.hkckm.kadikoy.bel.tr internet adresinden online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.