YARATICI DRAMA YÖNTEMİYLE MASAL UYGULAMALARI

09.30/6-9 Yaş
Dans Atölyesi

Eğitmen: İlhami Özdemir
Hepimiz çocukken masal dinlemişizdir. Ancak bu masallara farklı sonra yazmak, masallardaki durumları tartışarak ve değiştirerek oluşacak sorunları değerlendirmek çok azımızın aklına gelmiştir. Bu atölyede çocukların masallarda kodlanmış toplumsal algoritmaları analiz etmesi ve daha iyi içselleştirmesi için birbirinden keyifli drama oturumları planladık. Çocukların, sizin de bildiğiniz masalları farklı bakış açısıyla yeniden yorumlamasına hazır olun.

Atölyeye devam zorunluluğu vardır. Atölye süresi: 5 derstir.
Katılım ücretsizdir ve rezervasyon ile yapılmaktadır. Atölye tarihinden beş gün öncesi itibariyle, www.hkckm.kadikoy.bel.tr internet adresinden online olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz. Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.